Helhetslösning för bilreklam!

Bildekor är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag, produkter och tjänster. Eftersom bilen färdas runt till många olika platser, visas era annonser för tusentals människor utan att det ska kosta mycket.

Fordonsdekor, eller vinylgrafik som det också kallas, passar bra på bilar, lastbilar, bussar, båtar eller tåg. Fordon är utmärkta exponeringsytor för ett budskap, företagsnamn eller varumärke. Massor av pengar investeras i annonsering i dagspress och på internet, och varför inte förstärka detta med samma budskap som fordonsdekor, på exempelvis organisationens tjänstebilar? Vi kan skapa såväl permanenta som tillfälliga kampanjbudskap till en mycket rimlig kostnad. En kostnad som dessutom bör ses som en medieinvestering. Idag är bildekorer/ vinylgrafik ett av de vanligaste och mest lönsamma marknadsförings formerna som finns.

Skräddarsydda Bildekor / Vinylgrafik

En skräddarsydd dekal är givetvis inte sydd av en skräddare bokstavligt talat, utan är en tjänst som vi på Skylt Solutions erbjuder. Vi låter dig själv skapa en dekal med valfritt budskap eller motiv. Det kan till exempel vara ditt företagsnamn, företagets hemsideadress, logotyp, slogan, bild eller valfri text. 

Vi på Lucu Media AB erbjuder tillverkning och montering av de mest unika fordons dekaler för personbilar, skåpbilar, lastbilar, båtar, husvagnar, tåg, bussar och andra fordon till överkomliga priser.

Våra fordonsdekaler är höga i kvalitet och till en mycket rimlig kostnad !

Dekaler till konstruktionslösningar för marknadsföring och främja din verksamhet.

Reflex bildekaler / Vinylgrafik

Vi erbjuder även reflex dekaler som är väldigt populära och ger ett oerhört snyggt utseende på kvällar. Eftersom bildekor är synligt dygnet runt så utökar man reklamens synlighet uppenbarligen när man använder reflekterande dekaler. Vi erbjuder reflex dekaler både enkel färgade och även tryckt i fyr färg. Man kan även kombinera reflex dekalerna tillsammans med resten av budskapet på bilen för ta fram det viktiga budskapet i annonsen.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert/förslag på hur din bilreklam skulle kunna se ut !

Bildekor/ vinylgrafik av högsta kvalitet till marknadens bästa pris!

Vi har alltid en helhetslösning och väldigt snabba leveranser på bildekor. Besök oss på drop in och ta en kopp kaffe hos oss medan vi gör klart din bildekor !

Lucu media AB på Sofiedalsvägen 10 i Oxie