Formade skyltar

Vakuum formade skyltar

Skylt Solutions är en av de väldigt få skylt firmor i Sverige som har en vakuum formnings maskin, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder helt unika och enastående vakuum formade skyltar.

Vi följer trenderna och erbjuder vakuum formade skyltar. Unika och speciella skyltar som tillverkas i olika storlek och anpassas efter er logo, Vi fräser former och formar akryl plast och belyser med LED moduler!

väldigt unika och tredimensionella formade skyltar som oftast tillverkas till stora företag med serie tillverkning men vi erbjuder samma fina och snygga skyltar även till små företagare med enbart enstaka skyltar.

Upphöjda och formade skyltar med LED-belysning

Formade Skyltar
En av viktigaste och alltmer eftertraktade egenskaperna hos en skylt är att skylten ska lysa snyggt. Det är vi fullt medvetna om och därför lägger vi till ytterligare en dimension på belysta ytor. Tack vare en upphöjning på bokstäverna uppnår vi den lilla extra ” touch” som behövs.

Den typen av skyltning är oftast lämpligt när man har en vanlig ljuslåda eller en formad ljuslåda där man vill uppnå den 3D dimensionen.

produktion stegen på dessa skyltar är enligt nedan:

  • Akryl ytan på ljuslådan fräser vi ut efter designen
  • Vi färser text eller logo som ska höjas upp i önskad färg i LED-akryl
  • Beroende på upphöjnings höjd förbereder vi plast list i samma LED-akryl färg och formar efter texten eller loggan.
  • Vi limmar fäst bokstäverna på ljuslådans yta och använder LED-belysning för att uppnå en jämn och fin belyst yta

Ni är alltid välkomna att kontakta oss för att se över era befintliga skyltar och göra en förbättring!

Våra formade skyltar är bland det finaste vi har att erbjuda!

Vi vill som alla andra företag vara unikt och erbjuda unika tjänster och produkter till våra kunder. Våra formade skyltar är en av våra unika produkter och ger ert företag ett snyggt och unikt utseende. Kontakta oss för att vi ska ta fram ett passande förslag !