Fönsterdekorer

Kostnadseffektiv, snabb att producera och installera, och även stora projekt kan tas från idé till färdigställande under en kort tid. Vårt breda format digitaltryck tjänsten tillgodoser normalt för att täcka stora detaljhandelskedjor fönster med fyrfärg självhäftande vinyl eller fönsterputs hålla fast grafik och prissättning kan snabbt levereras på en kvadratmeter eller fullständig projekt. Fönster wraps grafik har en betydande roll än allmänheten. Fönster grafik ger branding, kommunikation av din produkt och tjänst direkt till dig klienten vid köptillfället. Fönster wraps och grafik ger avbildning samt integritet och säkerhet behov.

Termen fönster grafik i allmänhet beskriver täcker stora delar av glas med ett stycke fullt tryckta färggrafik vinyl. Fönsterdekaler, å andra sidan hänvisar till partiell täckning av ett fönster med mindre, formade grafik eller individuellt stansningen bokstäver, kanske förmedla ett telefonnummer eller webbadress.
Vår skrivare och plottrar är utrustade med laser styrd skärutrustning, tillåter oss att kombinera fönster täckning med mycket individuell dekal arbete. Det finns ingen gräns för vad som kan uppnås och vår mycket effektiv produktionsprocess kan stödja hög volym och låga projekt volym. Perforerad fönsterfilm beskrivs också som en enkelriktad syn eller genomskinligt film. En fullfärg designen trycks på en sida, som inte är synlig från den andra sidan – samtidigt som en genomskinlig eller tonat vy från den motsatta sidan. Dess unika fördelar:

  • Fönster grafik är bara synliga från ”offentliga sidan”
  • Ett sätt vision för säkerhet eller integritet screening
  • Minskning av solvärme, bländning och UV-ljus
  • Säker identifiering av glaspaneler och skydd från splittring

Ett spännande sätt att få människor i din butik eller detaljhandel inställningen och intresserade av vad du säljer kan åstadkommas med fönster grafik. Högupplöst fönster skyltar, självhäftande grafik och perforerad fönsterfilm är alla alternativ. Oavsett om du behöver visa en produkt eller en hel vägg av glas med företagets image produkt eller tjänst,Vi på Skylt Solutions hjälper er med fönstret grafik du behöver för att skapa den effekt du letar efter.

Vi har kompletta lösningar inom fönsterdekor och dekaler. Fönsterdekor eller fönsterdekaler används ofta för att framhäva ett varumärke eller budskap. Ett alternativ kan vara frostad fönsterfilm som ofta används som insynskydd i exempelvis kontorsmiljöer. Ytterligare en idé är att skära ut en logo (negativ) inuti folien. Då blir det insyn endast i det utskurna. Vi tillverkar din fönsterdekor i valfri färg eller form som anpassas efter era fönster.
Ett skyltfönster kan vara så mycket mer än bara ett skyltfönster och en glasvägg kan vara så mycket mer än bara en glasvägg. Denna yta kan exempelvis användas för att förstärka de budskap som du vill nå ut med i andra kanaler, och det finns egentligen få begränsningar i vad vi kan skapa tillsammans.
Vår CNC-produktion tillåter oss att erbjuda enastående fönsterdekor. Vi fräser ut text eller logga och limmar på fönster rutor vilket resulterar unika och eleganta fönster dekorationer.
Kostnadsfri offert

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

Skylt Solutions hjälper er med fönstret grafik du behöver för att skapa den effekt du letar efter.
Kostnadsfri offert