Informations skyltar

Info skyltar tillverkar vi och monterar i önskad mått, Vid ingångar av fastigheter, i parkeringar eller vid ingången av stora köpcenter eller livs affärer sätter vi upp informations skyltar som ger spekulanterna tillräckligt med information om stället.

Informations skyltar är skyltar som visar viktig information, t.ex. rörande säkerhet, nödutgångar, bruk av maskiner och lokaler etc. Hos oss kan du enkelt beställa informationsskyltar till din fastighet, arbetsplats eller något annat användningsområde.

Vi tillverkar egna informations skyltar efter ert önskemål, Belysta eller utan belysning, inom eller utom hus med varierande former och exakt efter behovet.

Pylon skyltar

informations-skyltar-Pylonskylt
Pylon skyltar är något större modell av informations skyltar som passar utmärkt till fler företags fastigheter, men även i mindre format som mer informativt syfte.

Vi tillhandahåller hela produktion kedjan av dessa skyltar och hjälper till även med bygglov process och monteringen av dessa skyltar.

Våra pylon skyltar tillverkas av dibond i olika färger och vi använder alltid LED-belysning som första val.

Skyltens delas till önskad antal sektioner. Stommen av skylten tillverkas av metall profiler och en betong fundament förbereds för att skylten sedan ska monteras på.

Vi tar gärna fram ett förslag som kan passa just ditt företag.

Offentliga skyltar

Offentligamiljö-skyltar
Vi erbjuder offentliga skyltar i olika utformande beroende på er önskemål.

Det vanligaste och mest ekonomiska varianten är graverade skyltar i dibond. Dibond aluminium är en hållbar material som tillverkas av 2 tunna aluminium lager som limmas fast på en 2-3 millimeter tjock plast.

Dessa skyltar tillverkas genom att gravera avdelningsnamnet på materialet och fräsa ut dem i önskad format oftast fyrkant eller runda.

Monteringen kan ske med enkel dubbelhäftande eller häng tråd funkar utmärkt om skyltarna ska vara dubbelsidiga. Vi har även möjlighet att tillägga blindskrift på samtliga graverade skyltar.

Avdelnings skyltar

Avdelnings skyltar i kreativa och olika utformande är en del av våra informations skyltar. Både informativa och vägledande, enkla att montera och ännu enklare att ändra budskapet.

Vi skräddarsyr en lösning som passar just ert företag.

Det som behövs göras för att kunna ta fram rätt förslag till just ert företag är att vi tillsammans kartlägger olika avdelningarna i ert företag och sedan tittar vi på olika lösningar som kan passa både monteringsmässigt men även synlighet.

Vi vet hur viktigt det är att synas och visa produkterna till kunderna och därför lägger vi alltid extra tid på att framhäva det viktigaste produkter och tjänster som ni vill kunderna ska se.

Att gå runt i butiker och inte hitta rätt produkt är både jobbigt för kunderna men även tidkrävande från era personal med rätt skyltning, kommer ni alltid ha nöjda kunder som hittar sina produkter enkelt hos er!

Ni hittar alla sorters informations skyltar hos oss antingen har vi färdiga eller tillverkar vi efter behovet.

Välkommen att kontakta oss för en analys av er butik och förslag på skyltningen!